Η Εταιρία

Το iPhoneRepair.gr είναι ένα μέρος του iRepair,iPhone Repair Technicians το οποίο είναι από τα κορυφαία κέντρα επισκευής τεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα. Από το 2007 βοηθάμε τους πελάτες μας με όλες τα τεχνολογικά προβλήματα τους.

Ξεκινήσαμε να κάνουμε επισκευές υπολογιστών και φορητών υπολογιστών, αλλά σύντομα οι πελάτες άρχισαν να μας ζητάνε να επισκευάσουμε και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στείλαμε αμέσως τους τεχνικούς μας για ειδική εκπαίδευση επισκευής κινητών τηλεφώνων. Έκτοτε, έχουμε επισκευάσει πάνω από 30.000 συσκευές κινητής τηλεφωνίας για τους πελάτες μας σε όλη τη χώρα.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών επισκευής στους πελάτες μας. Καταλαβαίνουμε πως εάν οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένοι, δεν θα έχουμε πελάτες. Πάντα κάνουμε την υπέρβαση για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας με τις υπηρεσίες επισκευής, τον χρόνο επισκευής, τις τιμές μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση από τους τεχνικούς μας.

Υποστηρίζουμε την δουλειά μας με 5 χρόνια εγγύηση επισκευής. Παρέχουμε το ''Καμία επισκευή, καμία χρέωση'' . Αν δεν μπορούμε να επισκευάσουμε την συσκευή σας, δεν θα πληρώσετε τίποτα! Αν ο πελάτης επιθυμεί να στείλει την συσκευή του μέσω κούριερ, ή αν παραλάβει την συσκευή τεχνικός μας, τότε ο πελάτης πληρώνει τα έξοδα κούριερ.